Of je nu 3 verdiepingen hoog moest stijgen – dat ging toen verrassend vlotter dan nu – nog les kreeg van paters, als kersvers meisje de vliegende ballen op het voetbalveld moest trotseren om het toilet te kunnen bereiken of deel uitmaakte van een creatief project in de polyvalente zaal, je hebt ongetwijfeld een ton herinneringen aan je oude school. Middelbaar én lager.

Oxaco, de oud-leerlingenvereniging van het college, wordt op 1 oktober 2016 75 jaar, een gezegende leeftijd waarop de meesten besluiten om te verkassen naar het buitenland om absoluut niets te doen. Het team achter je oude school is echter ook vandaag nog steeds even eigenwijs als je toen gewend was. Niks lanterfanten, wel een top verjaardagsfeest organiseren. En dit op, hoe kan het ook anders, 1 oktober 2016 in de gebouwen van het Xaveriuscollege in Borgerhout.

Geen duffe bedoening, maar wel een tof en informeel event waar je kunt bijpraten met oude klasgenoten en leerkrachten. Ben je al ingeschreven? Dat kan nu via onze website www.oxaco.xaco.be.

Tot 1 oktober!