Zaterdag 6 oktober ontvangt Oxaco je graag opnieuw op ons college voor het jaarlijkse oud-leerlingenevenement. We willen er een echte traditie van maken en besloten daarom het kind een naam te geven: Oxaco Rendez-Vous.

PROGRAMMA

Oxaco Rendez-Vous is het moment om bij te praten met oude klasgenoten en oud-leraars, maar ook contacten te leggen met andere interessante alumni. Oxaco zorgt er ondertussen voor dat de bar aangevuld blijft.

Je wil graag nog eens door de gangen slenteren en ontdekken hoe onze school is veranderd doorheen de jaren? Dat kan! We plannen twee rondleidingen om 16u30 en 18u30. Wees op tijd, want je kan je niet op voorhand inschrijven en de plaatsen zijn beperkt.

Je honger kan je stillen met een lekker stukje vlees op de BBQ tegen de democratische prijs van €18 per persoon. Een vegetarische optie is er ook. Voor dat lekkers moet je wel inschrijven.

SCHRIJF JE IN VOOR DE BBQ

 

Voel je opnieuw 18 (of jonger) en kom naar Oxaco Rendez-Vous. Wij verwachten je!

TIMING

Zaterdag 06 oktober 2018

16u00 – 24u Oxaco Rendez-Vous – de bar is open!
16u30 Eerste rondleiding door het college
18u00 – 20u30 Start BBQ
18u30 Tweede rondleiding door het college
24u Einde

 

LOCATIE

Xaveriuscollege – via groene poort (Jozef Posenaerstraat 39, Borgerhout).

Wij raden je aan om te voet, met de fiets (onze fietsenstalling staat ter beschikking) of het openbaar vervoer te komen. Er is parkeermogelijkheid op de speelplaats, inrit ook langs de groene poort.

Let op: de hoofdingang via de Collegelaan is niet toegankelijk.